Miscel·lània

2015

AFICIONS
Amane i Yuki

Oakami i Ruvik

Akai

Ina Kamaru

Ciara Insane

En aquest dibuix només la noia és meva.

Erza i Jellal
Segueixo a moltes persones en DeviantArt i aquesta en especial m'agrada bastant. Fa servir una tabla de dibuix digital per fer els seus dibuixos. Auquest dibuix en concret m'agrada molt. És Nicolas Brown,  de l'anime ''Gangsta''.Artista: corphish2
Anime: Gangsta
Personatge: Nicolas Brown

Mèncanten molt els gifs dàquesta persona, són increibles!
2016

INTERPRETACIÓ DE EGON SCHIELE

A la meva llibreta d'artista plena d'idees, he dibuixat una interpretació de Egon Schiele, a partir d'una obra seva vaig inspirar-me per fer aquest dibuix amb aquesta postura y aquesta forma.

Ho he titulat ''Yuki'' ( neu en japonés ) ja que la dona que he dibuixat és un personatge creat per mi, per als meus còmics i histories escrites.

CARTELL


Mitjançant trossos de paper que la professora ens va deixar escollir vam tenir que fer una intervenció a la nostra llibreta d'artista. És a dir, teníem que dibuixar qualsevol cosa amb aquests papers com a element obligatori. Els papers tenien diferents estampats individuals, llavors, cadascú de la classe tindria un paper únic a la resta. Només podíem escollir un paper. Jo vaig escollir un que estava estampat per números del 0 al 31 amb diferents tipografies i dissenys i vaig fer això. El dibuix és una fotografia meva en blanc i negre.


Fet al 2015


PINTURA PER A CECS

Aquest és una intervenció lliure que vaig fer, volia fer una interpretació d'una fotografia. En la fotografia sortia un home assegut amb ciment al bust. Jo vaig canviar el ciment per pintura (gouashe) per donar textura al full. També vaig canviar l'estil, hi ha un gran canvi de foto a dibuix.

La pintura amb testura quasi en 3D s'anomena pintura per a cecs.

Vaig fer una segona imatge invertida, em va agradar l'efecte, editat amb PhotoShop. 
Dibuix original fet al 2015


Edició amb PhotoShop
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada